Foto_1_Homepage.jpg

BEAUTY IS NOT IN THE FACE
IT'S A LIGHT IN THE HEART' -  Khalil Gibran


Door mijn werk als schoonheidsspecialiste, inmiddels 10 jaar geleden, heb ik ervaren ik dat ik het leuk vind om mensen verder te helpen: om niet alleen een luisterend oor te bieden, maar tevens te spiegelen tijdens de gesprekken die ontstonden wanneer zij bij mij in de behandelstoel lagen. Ondanks dat ik hooggevoelig ben en destijds mijn intuïtie volgde, miste ik een aantal handvaten om verder te komen.

Ik ben opleidingen gaan volgen:
Intuïtieve Ontwikkeling, Reiki I/II/, Reiki III (Master), Reconnective Healing® I/II, Reconnective Healing® III (practitioner: je kunt dus ook bij me terecht voor jouw Persoonlijke Reconnectie), NLP, Paranormaal Therapie, Therapeutisch Mediumschap, Trance Healing®, Paramedisch & Psychosociaal Mediumschap,
NEI coaching en Access Bars®.

Er ging een nieuwe, prachtige en boeiende wereld voor me open, een wereld waarin ik letterlijk thuis kwam en mijn echte passie ontdekte. Inmiddels heb ik me volledig toegelegd op het coachen, helen en bewust maken van mensen. Waar psychologie zich voornamelijk bezighoudt met mentale processen, richt ik mij op het totale proces:

energetisch, spiritueel, mentaal en fysiek.  

Mensen weten vaak wat er aan de hand is, hetzij bewust danwel onbewust, en kennen de vele oefeningen uit de cognitieve therapie. Het brengt met name hooggevoelige mensen niet veel verder, omdat het niet meer kunnen voelen of angst om te voelen een probleem vormt, wat voor innerlijke conflicten en stagnatie van energie zorgt. Daarnaast is het leren schoonmaken en schoon houden van je energieveld belangrijk omdat een vervuild energieveld je functioneren negatief beïnvloedt.

Kracht, Eigenwaarde en Plezier in het leven hervind je door het oplossen van pijnstukken en verkregen inzichten. Dit hoeft geen wekenlang traject te zijn: dankzij de hoge energie en het werk wat we samen verrichten, gebeurt er in éénn consult ontzettend veel.

DRAKENKRACHT

Naast het werk wat ik in mijn praktijk verricht ben ik oprichter van, en docent bij DrakenKracht.
DrakenKracht is een super mooi leerconcept waar mensen hun kracht (opnieuw) ontdekken, waar zij zelfvertrouwen ontwikkelen om van daaruit verder te gaan. Meer informatie hierover vind je op de pagina Opleidingen.

Ik werk met één been in de fysieke wereld, één been in de spirituele wereld maar sta met beide benen stevig op de grond.
Het resultaat voor jou is LevensKracht!

Praktijk LevensKracht is aangesloten bij het Collectief Alternatief Therapeuten (CAT). Het CAT beschikt tevens over een onafhankelijke klachten- en geschillencommissie waardoor de kwaliteit van mijn diensten gegarandeerd is en gewaarborgd blijft.

DrakenKracht.fb