Gandalf.jpg
- Drakenkracht
- Nieuwetijds Mediumschap & Spirituele-/Intuïtieve Ontwikkeling 

- Nieuwetijds Mediumschap & Comprehensive Healing  - Module I
- Nieuwetijds Mediumschap & Comprehensive Healing - Verdieping therapeutisch werken - Module II
 
- Nieuwetijds Mediumschap & Regressie Therapie  - Module III
- Werkverslag


DRAKENKRACHT

Drakenenergie is onbegrensd, puur en vurig en dient zich aan wanneer jij eraan toe bent. Het brengt je in contact met de Draak, ofwel de Kracht in jezelf: met jouw onbegrensde mogelijkheden en met pure, onmiddelijke manifestatie.

Dit is precies wat DrakenKracht beoogt.

DrakenKracht wil jou in contact brengen met je gevoel en je opnieuw in verbinding laten komen met jeZelf; je bewust maken van de Nieuwetijds Energie die ons allen aanraakt en transformeert; jou opnieuw je eigen innerlijke Kracht laten ontdekken en je bewust maken van de mogelijkheden van je innerlijke zintuigen (heldervoelen, -zien, -horen, -weten, -ruiken, -proeven) middels cursussen, workshops en trainingen.

Vandaar: ‘Leren vanuit je Bewustzijn.’

Daarmee is DrakenKracht onderdeel geworden van mijn praktijk:
LevensKracht

DrakenKracht is bedoeld om groepen mensen te onderwijzen, terwijl LevensKracht zich blijft richten op individuele coaching en ontwikkeling.

Op deze website van DrakenKracht vind je data van cursussen, trainingen en workshops die jou krachtig zullen ondersteunen en herinneringen in je wakker zullen maken die je verder gaan helpen op de weg die jij aflegt.

DrakenKracht:
Wanneer je wil Leren, Leven, Verbinden en Contact wil herstellen vanuit je Bewustzijn


NIEUWETIJDS MEDIUMSCHAP & SPIRITUELE- / INTUÏTIEVE ONTWIKKELING
Deze eerste module is een 3-daagse opleiding en legt de basis voor Mediamieke Ontwikkeling & Regressie Therapie:
er komt een moment in je leven waarop jij je afvraagt wat er met je gebeurt wanneer je dood bent. Na de dood leeft je geest voort in een -voor ongetrainde mensen- niet fysieke wereld. Ondanks dat deze wereld voor velen niet zichtbaar is, bestaat deze wel degelijk. Door middel van communicatie tussen onze fysieke wereld en de spirituele of energetische wereld, kan deze wereld worden aangetoond.

Deze opleiding beslaat de basis van het moderne mediumschap. Mediumschap is een gave die iedereen bezit en die in meer of mindere mate je leven lang al aanwezig is. Het enige dat je nodig hebt zijn handvaten, de tools, om het uit te kunnen oefenen. Doordat je hier drie dagen intensief mee bezig bent, ontwikkel je niet alleen jezelf maar krijg je het vertrouwen om ermee te gaan werken.
In deze opleiding leer je om contact te maken met de energie, met Spirit, en om boodschappen op een juiste manier te ontvangen, te vertalen en over te brengen.

Doordat niet alleen de energetische trilling van de aarde maar ook van onszelf verhoogt, komen er oude pijnstukken (gevoelens en emoties) naar boven. Deze worden als het ware losgetrild uit ons systeem zodat we ons bewust worden. Vaak willen we graag begrijpen wat deze emoties en gevoelens ons willen zeggen, om meer inzicht te verkrijgen en om los te kunnen laten. Door mediumschap te beoefenen, je intuïtief te ontwikkelen, kom je dichter bij jezelf. Je (h)erkent jouw gevoel en leert op jezelf te vertrouwen.

Wat leer je in Nieuwetijds Mediumschap & Spirituele- / Intuïtieve Ontwikkeling:
 • Je leert werken vanuit en met de energie, met ‘spirit’. Je leert wat spirit in feite is en wat de invloed van verschillende energieën zijn op ons functioneren.
 • Je leert wat een aura is, hoe je jezelf kunt gronden en afsluiten en energetische koorden kunt herkennen en verbreken.
 • Je leert de betekenis en werking van de hoofdchakra's, welke invloed deze hebben op ons systeem en daarmee op ons functioneren.
 • Je leert de chakra's 'lezen' en balanceren.
 • Je leert zowel fysieke als energetische blokkades en trauma's herkennen en omzetten: transformeren.
 • Je leert een ruimte, jezelf en een ander zuiveren van 'negatieve' energieën en entiteiten. Omdat tijd en afstand in energie niet bestaan, kunnen zuiveringen op afstand plaatsvinden en ook dit ga je leren. Je leert entiteiten verder te begeleiden, naar het licht te brengen.
 • Je leert onderscheid te maken tussen een mediamiek consult en psychometreren.
 • Je leert werken met je innerlijk kind, vorige levens en vorige zelven.
 • Je leert d.m.v.  trance staat te verkeren tussen twee werelden.
 • Je leert de ethiek van mediumschap, ofwel: de do's and dont's.
Duur van de opleiding: 3 dagen
Data en Locaties: nader te bepalen
Tijd: 11.00 uur - 16.30 uur
Investering: zie tarieven, inclusief 21% BTW, koffie, thee, versnaperingen, lesmateriaal en een certificaat, exclusief lunch.
Aanmelden of informatie aanvragen over het lesprogramma kan door het contactformulier in te vullen en te verzenden.

NIEUWETIJDS MEDIUMSCHAP & COMPREHENSIVE HEALING  - Verdieping  Therapeutisch werken - Module II
Deze module is een 5-daagse opleiding die het jou mogelijk maakt om als een professionele healer aan de slag te kunnen gaan en vormt tevens een verdieping wanneer je Nieuwetijds Mediumschap hebt gevolgd.


Ben je ingewijd in reiki of een andere vorm van healing en voelt het als dat het niet meer met je resoneert? Of wil je voor het eerst leren healen op een multidimensionale manier en vanuit jouw Ziel en in samenwerking met jouw healinggids?
Lees dan even verder.

In deze module leer je healen op een manier die ik zelf heb ontwikkeld in de afgelopen 11 jaar.
Je leert werken met een uniek hoge frequentie die volledig afgestemd is en blijft op de energie die jij kunt doorgeven: healen zonder handoplegging en zonder lastige symbolen. 
Healen in verschillende dimensies waardoor je ook belemmeringen uit andere levens kunt opruimen. Een manier van healen waarbij je jezelf niet vastzet in een tijdslot, zonder handposities en met energie die razendsnel en diepgaand werkt op verschillende niveaus tegelijk. Je werkt namelijk zowel op mentaal- en fysiek-, als spiritueel- en emotioneel niveau.

Tijdens het healen ontwikkel je een eigen feedback systeem waardoor je weet wat er speelt bij de cliënt en daarnaar kunt handelen.
Doordat de hoge frequentie door jou heenwerkt, worden tijdens de healing ook in jezelf belemmeringen aangeraakt en opgelost. Je heelt dus niet alleen de ander, maar ook jezelf.

Deze module wordt gecombineerd met Nieuwetijds Mediumschap.
Je krijgt tools aangereikt om met symbolieken om te gaan die je tijdens de healing kunnen worden aangereikt vanuit de energie. Je leert onder andere wat Zielsdelen zijn, Vorige Zelven en Innerlijke kinddelen. Je leert contact leggen met dat wat de energie je aanreikt en hoe je hiermee om kunt gaan.
Je leert hoe je jezelf kunt reinigen en hoe je ruimtes energetisch schoonmaakt, ook op afstand.

Wanneer dit jou aanspreekt dan is healen vanuit je Ziel echt iets voor jou! Het resoneert immers niet voor niets.
Wil je (een van) mijn healingverslagen lezen, kijk dan op de facebook tijdlijn van praktijk LevensKracht:
www.facebook.com/praktijklevenskracht.nl

Wat leer je in Mediumschap & Comprehensive Healing:

 • Je leert werken met een vorm van healing die ALLE healingvarianten omvat die reeds worden uitgeoefend, werken vanuit je Ziel, vrij van enige techniek
 • Je leert werken met universele energie, wat wil zeggen dat je gebruik gaat maken van een energetisch netwerk dat een 'breedband' bereik heeft
 • Je leert om met één of twee behandelingen verbluffende resultaten te behalen, waardoor je iemand direct verder helpt op zijn of haar pad
 • Je leert jezelf healen
 • Je leert het contact met Spirit versterken en verdiepen
 • Je leert blokkades herkennen en deze te transformeren
 • Je leert om op zowel fysiek als psychisch niveau healen
 • Je leert Neuro Linguïstisch Programmeren

Data: zie de agenda op de homepagina
Lestijd: 11.00 uur – 16.30 uur
Locatie: 
Investering: zie tarieven, inclusief 21% BTW, koffie, thee, versnaperingen, lesmateriaal en een certificaat, exclusief lunch.
Betaling: Termijnen zijn mogelijk, vraag naar de mogelijkheden.
 
Voor meer informatie of opgave vul je het contactformulier in of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
NIEUWETIJDS MEDIUMSCHAP & REGRESSIE THERAPIE - Module III
Deze 3e module is een 4 daagse opleiding waarbij je mediamieke technieken leert om trauma stukken op te lossen.
Om deel te nemen aan deze opleiding dien je Mediumschap & Spirituele Ontwikkeling met een certificaat te hebben afgerond.

In deze tijden komt er steeds meer aan het licht: door de energieshifts die we maken richting 5D worden er veel oude en pijnlijke herinneringen en triggers uit ons celgeheugen naar boven gebracht om te kunnen worden losgelaten.
Je kunt hierdoor zonder enige aanleiding niet alleen angsten en onveiligheid ervaren, maar ook fysieke pijn waarvan de oorzaak niet duidelijk wordt.
De huidige situatie in de wereld heeft ook een aandeel in de emotionele rollercoaster die we kunnen ervaren, doordat traumastukken uit andere levens worden getriggerd. Denk hierbij aan onbewuste herinneringen van oorlogen die aan de oppervlakte komen.
Door middel van healing in combinatie met regressie kunnen we snel en doeltreffend blokkades opruimen.
De sleutel tot het oplossen ervan vinden we in onsZelf.

Wat leer je in deze module?

 • Je leert hoe je een veilige omgeving creëert. Veiligheid is een vereiste voor een goed verloop van de sessie en wordt veel te vaak onderschat!
 • Je leert naast het 'vasthouden' van het energieveld, de client te begeleiden naar de tijd waarin de pijn of de blokkade is ontstaan
 • Je leert welke vragen je dient te stellen om de benodigde informatie te verkrijgen
 • Je leert symbolieken vertalen
 • Je leert hoe je de blokkade transformeert IN SAMENWERKING MET de client, middels onder andere NLP* techniekee leert werken met hypnotherapie
 • Je leert traumastukken en belemmerende overtuigingen herkennen en omzetten van je innerlijke kind
 • Je leert oude blokkades herkennen en omzetten
 • Je leert werken met schaduwzelven deelzelven en deze naar het licht te brengen
 • Je leert programmeringen van je ziel herkennen om te zetten
*) Neuro Linguïstisch Programmeren

Data: zie de agenda op de homepagina
Tijden: 11.00 uur – 16.00 uur
Locatie: 
Lunch: niet inbegrepen
Vergoeding: zie tarieven, incl. 21% BTW, lesmateriaal, certificaat & versnaperingen

Voor meer informatie of opgave vul je het contactformulier in of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wanneer je werkt met Comprehensive Healing, werk je, zoals eerder gezegd, met een uitzonderlijk hoge trilling waardoor het mogelijk wordt om op meerdere niveaus tegelijk te healen. Dit betekent automatisch dat zich tijdens een healing veel kan ontvouwen. Niet alleen voor jou, maar ook voor de persoon aan wie jij de healing geeft. Ik werk inmiddels 10 jaar met deze vorm van healing en ik ontwikkel me hierin nog steeds, puur door TE DOEN, dus door ermee te werken. 

Hieronder tref je één van mijn werkverslagen aan, waarmee je een kijkje in de keuken krijgt.
Voor meer werkverslagen klik je op de onderstaande linken:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2406158612763145&id=737963692915987
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2368016783243995&id=737963692915987

Werkverslag Comprehensive Healing
    

INWIJDING

Gisteren heb ik een healing op afstand gegeven waarbij de cliënt, ik zal haar Lise noemen, spontaan een inwijding ontving: het was een indrukwekkende en emotionele gebeurtenis.

Ik startte de healing door middel van het creëren van een energetische piramide om Lise heen. Via de opening bovenin de piramide stroomde de ruimte om haar heen direct vol met Lichtwezens, overleden dierbaren ...en heeeeel veel onvoorwaardelijke liefde waarmee zacht goudgeel en rose licht de ruimte vulde.
En terwijl ik dit schrijf, krijg ik opnieuw kippenvel en voel ik weer de emotie: de energie was krachtig en tegelijkertijd mega zacht en liefdevol.

Ik hief mijn armen en handen omhoog waarna er een sterk voelbare energie naar beneden stroomde. In deze energie vormde zich een gouden kroon van Licht, die vervolgens veranderde in een faraokroon (foto).
Ik bracht het voorzichtig naar beneden en begeleide het naar het hoofd van Lise.

Op het moment dat ik de faraokroon op haar hoofd plaatste, kwam er automatisch tekst uit mijn mond. Ik heb het niet opgeschreven omdat ik dan uit mijn concentratie zou kunnen raken, maar het was prachtig. De strekking was dat 'ze' (de lichtwezens die Lise begeleiden) haar Welkom heetten in haar nieuwe Zijn. Ze vertelden dat zij zeer trots op haar zijn; trots op de groei en transformatie die ze heeft doorgemaakt en dat het nu tijd was voor de volgende stap: vandaar de inwijding.

Tegelijkertijd met de inwijding van Lise kwam er ook door mij een krachtige energie, die via mijn kruin en door mijn lichaam de grond inging, waarna ik telepathisch werd geprezen voor mijn doorzettingsvermogen en moed.
En terwijl ik hierbij terugdacht aan de 'testcases' die ikzelf in de voorgaande weken had gehad en waarin ik uiteindelijk een lastige, maar voor mij juiste keuze heb moeten maken, was ik mij zeer bewust van die liefdevolle, krachtige energie en dit bracht opnieuw tranen naar de oppervlakte.

Nadat de inwijding was voltrokken, concentreerde ik mij op het Zielssterchakra. Hier zat een geboortevlies omheen wat beknellend was geworden, waardoor het niet kon expanseren.
ik heb het heel voorzichtig losgemaakt en verwijderd. Mijn Gids liet er een zilverkleurige vloeistof overheen stromen, waarna het volledig schoon en glanzend tevoorschijn kwam. Vervolgens nam het in omvang en volume toe, zodat het past bij Lise haar nieuwe Zijn. Heel bijzonder want dat heb ik nog niet eerder zo meegemaakt.

Vervolgens heb ik de verbinding tussen het Zielssterchakra en de kruin gereinigd en via de kruin de ''bedrading' van Lise bekeken. Wat supermooi was, was dat Sterrenbewustzijn in haar zichtbaar aanwezig is.
Ik hoefde hier slechts een code te vervangen door helende energie.

Vervolgens ging ik naar het 3e oog:
hier heb ik een miniatuur chip verwijderd en tevens energie met een zeer lage trilling, wat voornamelijk voelde als angst. De energie zag er donker uit en liep door tot in Lise haar nek. Na verwijdering heb ik het opgevuld met energie en terwijl ik daarmee bezig was, voelde en zag ik het lichter worden.

Het keelchakra:
hier heb ik een chip verwijderd die behoorlijk verweven was in haar lichaam waardoor het lastiger te verwijderen was. Ik kreeg hulp en na verwijdering voelde het veel lichter en stroomde de energie weer door.

Het hart:
hier heb ik ruimte gecreëerd zodat het meer lucht kreeg waarna ik het rondom heb gereinigd. Dankzij de extra ruimte had het hart de mogelijkheid in volume toe te nemen en dat gebeurde dan ook.

De zonnevlecht:
ik mocht de zonnevlecht openen en nadat het schoongemaakt was, stuitte ik op een transparante glazen bol met daarin een heel kleine uitgave van Lise.
Ik besloot haar Ziel erbij te roepen om de bol op te pakken. Zij wist direct te vertellen dat die transparante bol haar beschermer was geweest, al vanaf heel jonge leeftijd, en dat het haar hielp om mensen op veilige afstand te houden.

De bol mocht nu weg en nadat Lise liefde vanuit haar hart in de bol had laten vloeien, loste het op waarna zij haar innerlijke kind in haar handen hield. Het riep bij mij emotie op toen ik dat kindje zo klein en kwetsbaar in haar handen zag staan.
Ik vertelde Lise dat zij het in haar hart mocht sluiten om erna de verbinding tussen hen te reinigen. En terwijl ze dat deed, voelde ik hen samen versmelten.
Vervolgens heb ik de zonnevlecht opgevuld met Lichtenergie.

Toen door naar de buik, deze zat vol water (emotie). In eerste instantie helder water. Helder water wil zeggen dat Lise weet waar deze emoties betrekking op hebben. Ik heb haar buik 'geopend' en het water als het ware laten wegstromen: dat voelde veel lichter!
Ik wilde het net gaan afronden, toen ik ineens een dubbele houten bodem zag.
Ik haalde opnieuw Lise haar Ziel erbij en vroeg haar om het luik wat zichtbaar was te openen. Nadat zij dit had geopend, stuitten we op een ruwe, donkere zee waarin zij een deel van zichzelf zag dat angstvallig boven water probeerde te blijven.

Donker, ruw kolkend water staat voor sterke emoties die nog niet helder, dus inzichtelijk zijn. Dat deze zich onder de dubbele bodem bevonden, zegt mij dat het weggedrukte emoties zijn.

Ik vroeg Lise om een touw uit te werpen, zodat zij het deel van haarzelf uit dat ruwe water omhoog kon hijsen.
Dat deed ze en eenmaal in veiligheid gebracht, stond ze oog in oog met een weggedrukt deel van zichzelf wat ze nog niet onder ogen heeft willen komen. Ik vroeg Lise om opnieuw liefde te sturen en de verbinding tussen hen op te schonen. Hierna kon ze dit deel toelaten en omarmen.

Met het ruwe, donkere water mocht ik nu verder niets doen: er werd me gezegd dat het aan Lise is om hiermee verder te gaan.
Ik heb haar buik opgevuld met Licht, wat ongetwijfeld invloed gaat hebben op heling en verwerking, omdat het als een katalysator werkt bij het transformatieproces.

Het basischakra:
hier heb ik een aantal coderingen gewijzigd en gereinigd.

Bij de knieën heb ik de hartsverbindingen opgeschoond waarna ik naar de onderbenen en enkels ging.
Rond Lise haar rechterenkel was duidelijk een enkelband van zwaar metaal voelbaar. Desondanks liet deze zich gemakkelijk verwijderen waarna de energie kon doorstromen.
Vervolgens heb ik de voetchakra's verder geopend zodat Lise een betere verbinding heeft met de Aarde.
Het Aardesterchakra heb ik gereinigd waarna ik haar opnieuw hiermee heb verbonden, en ter afsluiting heb ik Zielenrust en bescherming om haar heen gebracht.

De feedback die ik van Lise ontving:

'Wauw Els wat gaaf!!! Ik word er helemaal blij van!
Ik zag weer wat en daar werd ik blij van. Ik ben tussendoor echt even weg geweest en zag heel veel flitsen van vorige levens. Ik ben inderdaad helemaal klaar voor de nieuwe fase. Benieuwd wat er in mijn buik nog nodig is, want dat voel ik inderdaad al een tijdje. Ik zag een kindje voorbij komen die héél veel op mijn zoontje lijkt. Maar aangezien hij ook weer op mij lijkt kan ik het best zelf zijn geweest. Klein, baby.

Mijn hele lijf was loodzwaar toen je begon, ik voelde mijn benen en voeten gronden. Hoe verder in de tijd hoe beweeglijker ik kon zijn. Uiteindelijk ben ik mee gaan doen op de plaatsen waar je was. Ben op een gegeven moment ook dubbel geklapt om iets los te kunnen laten. Mijn hoofd voelt heel vrij en open nu. En oh ja, mijn keel voelde ik ook sterk. Zit nu ook nog te boeren.
Wauw zeg. Ik ga het zo nog een paar keer terug lezen. Echt te gek!!!! ❤
SUPER DANKJEWEL'

De dag erna ontving ik nog een berichtje:

'Hee Els! Het kwam los gisterenavond. Ik heb het nèt gered tot het einde en daarna heb ik, zonder overdrijven, minutenlang moeten plassen. Elke keer als ik dacht dat ik klaar was kwam er weer een golf 🤣. Ik ging terug naar vorige levens en kwam in heel veel misbruik uit, letterlijk en figuurlijk, zag mezelf ook als prostituée die onder druk aan mannen werd weggegeven.

Ik maak in dit leven situaties mee met mannen die me eraan hebben herinnerd en nu valt dat op zijn plek. Daarvoor ben ik die mannen dankbaar.
Ik kom echt in mijn volledige kracht te staan nu ik weet wat ik te geven heb en waar de grens ligt. Ik word steeds onafhankelijker en dat voelt zo sterk.
Het voelt alsof ik 5 kilo lichter ben en mijn buik is ook een stuk rustiger en platter.
Mega dankjewel 💋'DRAKENKRACHT

Drakenenergie is onbegrensd, puur en vurig en dient zich aan wanneer jij eraan toe bent. Het brengt je in contact met de Draak, ofwel de Kracht in jezelf: met jouw onbegrensde mogelijkheden en met pure, onmiddelijke manifestatie.

Dit is precies wat DrakenKracht beoogt.

DrakenKracht wil jou in contact brengen met je gevoel en je opnieuw in verbinding laten komen met jeZelf; je bewust maken van de Nieuwetijds Energie die ons allen aanraakt en transformeert; jou opnieuw je eigen innerlijke Kracht laten ontdekken en je bewust maken van de mogelijkheden van je innerlijke zintuigen (heldervoelen, -zien, -horen, -weten, -ruiken, -proeven) middels cursussen, workshops en trainingen.

Vandaar: ‘Leren vanuit je Bewustzijn.’

Daarmee is DrakenKracht onderdeel geworden van mijn praktijk:
LevensKracht

DrakenKracht is bedoeld om groepen mensen te onderwijzen, terwijl LevensKracht zich blijft richten op individuele coaching en ontwikkeling.

Op deze website van DrakenKracht vind je data van cursussen, trainingen en workshops die jou krachtig zullen ondersteunen en herinneringen in je wakker zullen maken die je verder gaan helpen op de weg die jij aflegt.

DrakenKracht:
Wanneer je wil Leren, Leven, Verbinden en Contact wil herstellen vanuit je Bewustzijn.


DrakenKracht.fb