Gandalf.jpg
- Nieuwetijds Mediumschap & Spirituele-/Intuïtieve Ontwikkeling 
- Nieuwetijds Mediumschap & Comprehensive Healing 
- Nieuwetijds Mediumschap & Comprehensive Healing - Verdieping therapeutisch werken

- Nieuwetijds Mediumschap & Regressie Therapie 
- DrakenKracht


De opleiding Mediumschap bestaat uit drie modules, waarvan de eerste twee los van elkaar te volgen zijn. Om de module Regressie Therapie te kunnen gaan doen, is het een vereiste om de eerste module te hebben gevolgd.

NIEUWETIJDS MEDIUMSCHAP & SPIRITUELE- / INTUÏTIEVE ONTWIKKELING
Deze eerste module is een 3-daagse opleiding en legt de basis voor Mediamieke Ontwikkeling & Regressie Therapie:
er komt een moment in je leven waarop jij je afvraagt wat er met je gebeurt wanneer je dood bent. Na de dood leeft je geest voort in een -voor ongetrainde mensen- niet fysieke wereld. Ondanks dat deze wereld voor velen niet zichtbaar is, bestaat deze wel degelijk. Door middel van communicatie tussen onze fysieke wereld en de spirituele of energetische wereld, kan deze wereld worden aangetoond.

Deze opleiding beslaat de basis van het moderne mediumschap. Mediumschap is een gave die iedereen bezit en die in meer of mindere mate je leven lang al aanwezig is. Het enige dat je nodig hebt zijn handvaten, de tools, om het uit te kunnen oefenen. Doordat je hier drie dagen intensief mee bezig bent, ontwikkel je niet alleen jezelf maar krijg je het vertrouwen om ermee te gaan werken.
In deze opleiding leer je om contact te maken met de energie, met Spirit, en om boodschappen op een juiste manier te ontvangen, te vertalen en over te brengen.

Doordat niet alleen de energetische trilling van de aarde maar ook van onszelf verhoogt, komen er oude pijnstukken (gevoelens en emoties) naar boven. Deze worden als het ware losgetrild uit ons systeem zodat we ons bewust worden. Vaak willen we graag begrijpen wat deze emoties en gevoelens ons willen zeggen, om meer inzicht te verkrijgen en om los te kunnen laten. Door mediumschap te beoefenen, je intuïtief te ontwikkelen, kom je dichter bij jezelf. Je (h)erkent jouw gevoel en leert op jezelf te vertrouwen.

Wat leer je in Nieuwetijds Mediumschap & Spirituele- / Intuïtieve Ontwikkeling:
 • Je leert werken vanuit en met de energie, met ‘spirit’. Je leert wat spirit in feite is en wat de invloed van verschillende energieën zijn op ons functioneren.
 • Je leert wat een aura is, hoe je jezelf kunt gronden en afsluiten en energetische koorden kunt herkennen en verbreken.
 • Je leert de betekenis en werking van de hoofdchakra's, welke invloed deze hebben op ons systeem en daarmee op ons functioneren.
 • Je leert de chakra's 'lezen' en balanceren.
 • Je leert zowel fysieke als energetische blokkades en trauma's herkennen en omzetten: transformeren.
 • Je leert een ruimte, jezelf en een ander zuiveren van 'negatieve' energieën en entiteiten. Omdat tijd en afstand in energie niet bestaan, kunnen zuiveringen op afstand plaatsvinden en ook dit ga je leren. Je leert entiteiten verder te begeleiden, naar het licht te brengen.
 • Je leert onderscheid te maken tussen een mediamiek consult en psychometreren.
 • Je leert werken met je innerlijk kind, vorige levens en vorige zelven.
 • Je leert d.m.v.  trance staat te verkeren tussen twee werelden.
 • Je leert de ethiek van mediumschap, ofwel: de do's and dont's.
Duur van de opleiding: 3 dagen
Data en Locaties:
nader te bepalen
Tijd: 11.00 uur - circa 16.30 uur

Voor de tarieven, klik hier. Koffie en thee gratis.
Aanmelden of informatie aanvragen over het lesprogramma kan door het contactformulier in te vullen en te verzenden.

NIEUWETIJDS MEDIUMSCHAP & COMPREHENSIVE HEALING
Deze module is een 5-daagse opleiding die het jou mogelijk maakt om als een professionele healer aan de slag te kunnen gaan en vormt tevens een verdieping wanneer je Nieuwetijds Mediumschap hebt gevolgd.

Wat leer je in Mediumschap & Comprehensive Healing:
 • Je leert werken met een vorm van healing die ALLE healingvarianten omvat die reeds worden uitgeoefend
 • Je leert werken met universele energie, wat wil zeggen dat je gebruik gaat maken van een energetisch netwerk dat een 'breedband' bereik heeft
 • Je leert om met één of twee behandelingen verbluffende resultaten te behalen, waardoor je iemand direct verder helpt op zijn of haar pad
 • Je leert jezelf healen
 • Je leert het contact met Spirit versterken en verdiepen
 • Je leert blokkades herkennen en deze te transformeren
 • Je leert om op zowel fysiek als psychisch niveau healen
 • Je leert Neuro Linguïstisch Programmeren.
Duur van de opleiding: 5 dagen
Tijd: 10.00 uur - cica 16.30 uur
Voor de tarieven, klik hier. Koffie, thee een versnapering zijn gratis. Aanmelden of informatie over het lesprogramma aanvragen kan door het contactformulier in te vullen en te verzenden.

NIEUWETIJDS MEDIUMSCHAP & REGRESSIE THERAPIE
Deze 3e module is een 3-daagse opleiding waarbij je mediamieke techieken leert om trauma stukken op te lossen door middel van je mediamieke kennis. Om deel te nemen aan deze opleiding dien je Mediumschap & Spirituele Ontwikkeling met een certificaat te hebben afgerond.

Wat leer je in Mediumschap & Regressie Therapie:
 • Je leert werken met hypnotherapie
 • Je leert traumastukken en belemmerende overtuigingen herkennen en omzetten van je innerlijke kind
 • Je leert oude blokkades herkennen en omzetten
 • Je leert werken met schaduwzelven deelzelven en deze naar het licht te brengen
 • Je leert programmeringen van je ziel herkennen om te zetten.
Duur van de opleiding: 3 dagen
Tijd: 10.00 uur - circa 17.00 uur
Voor de tarieven, klik hier. Koffie en thee gratis. Aanmelden of informatie aanvragen over het lesprogramma kan door het contactformulier in te vullen en te verzenden.

DRAKENKRACHT

Drakenenergie is onbegrensd, puur en vurig en dient zich aan wanneer jij eraan toe bent. Het brengt je in contact met de Draak, ofwel de Kracht in jezelf: met jouw onbegrensde mogelijkheden en met pure, onmiddelijke manifestatie.

Dit is precies wat DrakenKracht beoogt.

DrakenKracht wil jou in contact brengen met je gevoel en je opnieuw in verbinding laten komen met jeZelf; je bewust maken van de Nieuwetijds Energie die ons allen aanraakt en transformeert; jou opnieuw je eigen innerlijke Kracht laten ontdekken en je bewust maken van de mogelijkheden van je innerlijke zintuigen (heldervoelen, -zien, -horen, -weten, -ruiken, -proeven) middels cursussen, workshops en trainingen.

Vandaar: ‘Leren vanuit je Bewustzijn.’

Daarmee is DrakenKracht onderdeel geworden van mijn praktijk:
LevensKracht

DrakenKracht is bedoeld om groepen mensen te onderwijzen, terwijl LevensKracht zich blijft richten op individuele coaching en ontwikkeling.

Op deze website van DrakenKracht vind je data van cursussen, trainingen en workshops die jou krachtig zullen ondersteunen en herinneringen in je wakker zullen maken die je verder gaan helpen op de weg die jij aflegt.

DrakenKracht:
Wanneer je wil Leren, Leven, Verbinden en Contact wil herstellen vanuit je Bewustzijn.


DrakenKracht.fb