Hoi Els,

Ik kan de post op facebook m.b.t. de invloed van 5G niet meer vinden maar wilde je laten weten dat ik er voor ben gaan zitten.
Vanuit mijn achterhoofd kwam een mega zwarte sliert (teerachtig) en deze kon gelukkig verwijderd worden. Door jouw post ben ik het kwijt en voelt mijn lijf een stuk rustiger.
Mijn hoofd voelt meer van mezelf te zijn. Dus een dikke dank je wel dat je me hierop attent hebt gemaakt. 💖💖
- Margot 

Onlangs een zeer mooie NEI sessie gehad. Ik had lange tijd last van boosheid, eenzaamheid enz.. Tijdens de NEI kwamen er diepe onderliggende lagen naar boven, die deze gevoelens verhelderde. Ik voel mij na deze sessie een stuk rustiger en slaap beter.

Heel erg bedankt, Els voor de prachtige liefdevolle sessie.
- Marijke O.

Heb de 2-daagse comprehensive healing gevolgd bij Els. Wowwwww.... wat gebeurt er allemaal??!
Zulke mooie dingen. Mensen komen hier in hun kracht en/of worden in hun kracht gezet. Oude karmastukken worden opgelost en nog veel meer.
Magie doet hier echt zijn werk.
Is een ECHTE aanrader om met Els in zee te gaan, zo zuiver, zo puur, zo teer, zoveel liefde, zoveel licht en o zo krachtig!
Word je door Els en haar energie geraakt, reken maar op een mooi positief keerpunt in je leven! DOEN DUS! Dank je wel lieve Els xxx 
- Garda Laarmans

Wat een mooie warme ontmoeting! Met beide benen op de grond ten volle haar gevoel gevolgd. Dank je wel Els.
- Judith van Lent

Dank je wel Els dat ik jou vorig jaar heb mogen ontmoeten!
Jij hebt ongelofelijk bijgedragen aan mijn proces om mezelf te leren kennen, te accepteren en te waarderen. Middels het DrakenCollege, healing, regressie, de paar Transformerende Avonden die ik heb bijgewoond en de verbluffende NEI consulten die ik mocht ontvangen.

Nu ik me thuis voel bij al het energetische, ben ik lekker op dreef en heb recent de cursus 'comprehensive healing' bij jou gevolgd. Wederom fantastisch voor mijn proces.

Jouw kunde, betrokkenheid, directheid en warme, liefdevolle, verzorgende karakter spreekt mij enorm aan. Ik kan iedereen van harte aanbevelen om ook in contact met Els te komen. Het zal een ervaring worden waar je dankbaar voor zult zijn.

Brunhilde van Vreede

Hey Els,

Ik ben zo blij dat ik bij jou een Nei-sessie heb gekregen. Ik kende Nei al heel lang. En steeds weer is het bijzonder en boeiend.
Ik had al sinds de scheiding last van nare gevoelens zoals eenzaamheid, alleen zijn, boosheid, irritaties. Deze nare gevoelens lieten mij niet los.

Tijdens de Nei kwamen er diepe onderliggende lagen naar boven. Al het naars wat tijdens de scheiding gebeurde, waren onderbewust ook triggers om oude emoties weer nieuw leven in te blazen. Alles werd nog heftiger door mij ervaren. En daardoor kwam ik er ook niet meer uit, qua gevoel.
Ook haalde Els via de Nei een gebeurtenis aan rond mijn 10de levensjaar, waarin nog zoveel emotie zat. Er volgde toen een korte maar zeer indrukwekkende meditatie, waarin ik deze gebeurtenis mocht troosten. Zo prachtig en bijzonder.
Ook werd mijn gevoel van “alleen zijn/voelen” aangehaald. Ik heb altijd al het gevoel gehad dat ik een broer miste.
In dit leven heb ik geen broer, maar blijkbaar had ik een tweeling broer kunnen hebben. Prachtig. Door deze zeer mooie Nei sessie voel ik mij een stuk rustiger en slaap beter. Ik heb het gevoel dat mijn gids, mijn broer is. En hij is vaak bij mij.
Super bedankt voor deze prachtige sessie. Dit is zo’n aanrader voor als je vastloopt in bepaalde gevoelens. Bedankt lieve Els!

Lieve Els....
Hoe kan ik je ooit genoeg bedanken....💞
Alles wat je neerschrijft is zo... simpel.... en zo herkenbaar.

Dat ik een enorme denker ben is wel het minste wat je kan zeggen. En ik herinner me inderdaad dat ik als kind heel open en spontaan was... en dat dat niet altijd geapprecieerd werd.

Ik heb de healing ervaren als heel rustig. Heel veel pijntjes die opkwamen en weer weggingen. Ik voelde een energie rond me en mijn voeten werden heel warm maar had er niet veel last van. Het hartchakra heb ik wel duidelijk gevoeld. Het werd volledig naar boven gehaald... en ik voelde het steeds lichter en lichter worden. Zalig. Toen ik jouw woorden las over het innerlijke kind werd ik overspoeld door emoties. Ik wist dat ze daar lag... en ik kon niet bij haar komen.... hoe hard ik ook probeerde.... haar nu kunnen omarmen en troosten maakt me zo diep gelukkig... maakt me zo...... af.
Dat mijn hart zich weer geopend heeft... wat een onbeschrijfelijk mooi cadeau.

Sinds kort weet ik dat mijn man mij al langere tijd bedriegt met mijn vriendin, die dagelijks thuis kwam. Dit heeft mij volledig verscheurt en onderuit gehaald. Het lukte niet om te vergeven... hopelijk nu wel. Dank je wel voor de beschermende buffer.

Vwb het verwijderen van de kettingen aan mijn voeten, daar ben ik heel heel blij mee. Het gevoel van niet verder te komen in mijn leven was heel sterk aanwezig. Wat een verlichting nu... er is nog hoop...

Lieve Els, alles is zo herkenbaar. Ik word nu overspoeld door emoties... maar het mag er allemaal zijn. Opnieuw en opnieuw lees ik jouw woorden... en zowaar... ik voel vlindertjes fladderen door mijn hele lichaam. Het gevoel dat alles wat ik voelde ook "echt" was... en nu geheeld is.
Ik ben jou zo zo dankbaar. Heidi
-
Dankjewel Els voor het prachtige gesprek en meditatie vanmiddag. Ik voel me zo heerlijk. Opgeladen, verfrist, vol energie en dankbaarheid. Dankjewel! Dikke x van mij en tot ziens. MvP
-
Lieve Els.... ik ben nog steeds onder de indruk en zó ontzettend dankbaar voor de healing! Ik VOEL me zó goed nu.
RvA
-
Lieve Els,
Ik ben me een partij rustig sinds ik bij je ben geweest.... voel me heel anders. Normaal als er iets gebeurde bleef ik er maar over doorgaan... nu zeg ik het en dan is het klaar. Ik moest je even bedanken: we hebben samen heel veel weggehaald. AtS
-
Hallo Els,
Vorige week donderdag was ik bij jou en ik wil je nog bedanken voor het consult. Het heeft me veel rust gegeven, waar ik heel blij mee ben. Lieve groet, Els
-
Ik voel de laatste tijd dat ik aan het veranderen ben maar gisteren was de kers & slagroom op de taart .. en wat je / we samen doen is iets wat werkt en dat smaakt dus naar meer .. heb 'blind' vertrouwen in jou als persoon & instrument wat me alleen maar nieuwsgieriger maakt wat er nog meer 'te halen valt' - Jeroen
-
Hoi Els,
Ik zou jou nog even laten weten, hoe het met Joep gegaan is.
Ik heb echt een ander kind, veel rustiger en niet zo gejaagd en negatief.
Bedankt voor je hulp!! en alvast een fijne jaarwisseling!!
Groetjes Irene en Joep
-
Lieve Els, wat ben ik blij dat ik jou heb mogen leren kennen in 2016! Ik heb veel van je mogen leren en we hebben samen veel mooie gesprekken mogen voeren. Bij jou heb ik zulke grote sprongen gemaakt dat ik in 2017 mijn eigen praktijk mag gaan openen. Dank je wel voor een mooi en bijzonder jaar. Dat we elkaar volgend jaar maar weer mogen inspireren. Alle goeds voor jou en je kids🍾🎆😘 AvdL
-
Dank je wel voor jouw hulp bij mijn problemen, voor alles wat ik van je heb mogen leren, voor de engeleninwijdingen, voor de nodige bewustwordingen.
Dank zij jou sta ik anders in het leven en weet ik dat mijn maatje nog in de buurt is.
Ik hoop dat 2017 voor jou 'n geweldig jaar wordt, waarin je veel mensen kunt helpen en dat het je veel licht, liefde en kracht brengt.
Fijne jaarwisseling 💖 😘 👼 🌟🍷 💋
RvB
-
Ik ben blij want ook mij heb jij geholpen om het rijden op de snelweg wat makkelijker te maken en ik ben verliefd geworden op Engelen. Ik wens je alle goeds voor 2017. x DS
-
Bedankt voor je mooie verhalen en inspiratie ! JS
-
Bedankt voor de speciale avonden...
Fijn dat ik je heb ontmoet.
Je bent een heel speciaal lief mens.
Bedankt voor alle hulp.
Tot 25 juni.
Liefs yvonne ❤
-
Hey Els goedemorgen,
Ik wil jou enorm bedanken voor de fijne behandeling en de rust inzicht en energie wat het mij gegeven heeft. Nogmaals bedankt 😘😘😪
-
Hoi lieve Els,
Dank je wel voor de mooie engelen inwijding van Michael en Rafaël.
Bij de Engel-Ki en de Serafijn Rose Aura inwijdingen heb ik eigenlijk niets gevoeld,
dus ik dacht dat het bij deze aartsengelen ook zo zou zijn.
Ik zal nu niet meer zeggen dat ik niets meer voel....
Bij aartsengel Michael hebben we alle chakra's afgelopen om bestaande banden door te laten snijden.
Ik heb ze bijna allemaal 'gevoeld', maar het derde oog chakra en de hart chakra sprongen er echt uit!
Mijn hart chakra voelde ik letterlijk open gaan, wijdt open gaan!!
En mijn derde oog chakra... dat is gewoon het weten...het zien...ik weet niet hoe ik het moet omschrijven, net alsof ik dingen in z'n verband zag (hm, staat er 'n beetje stom, pas maar aan als jij het beter kan verwoorden..)
Alles wat jij zei gebeurde of voelde ik meteen, soms zelfs net voordat jij het zei...
Bij aartsengel Rafaël wilde ik gewoon niet weg, zo fijn voelde het!
Toen ik later die dag 'n vriendin zag, zei ze tegen mij: jouw gezicht is veranderd ten opzichte van gisteren avond. Het is liever, zachter, veel meer ontspannen
En ik voel me ook zo, ik voel me lichter!
Dank je wel voor deze mooie ervaring en ik kijk uit naar de volgende inwijding! Liefs, Rianne
-
Hallo Els,
Vorig jaar heb ik een consult bij je gehad en daarna is er bij mij heel veel gebeurd. Ik heb je al eens eerder gemaild over een aantal kaartleggingen en je geplaatste stukjes van dat moment op fb. Deze waren voor mij zo treffend en heb er veel aan gehad, het gaat super met me en ik volg nog steeds je fb pagina! Dorthy