Blog1.jpg
In de oude, 3D, energie, werd veel emotie en gevoel weggedrukt en waren velen van ons gescheiden van zichzelf: van hun eigen Bron, ofwel hun Hogere Zelf. Door de veranderende energie op aarde gaat je fysieke lichaam door een groot transformatieproces.

Alles wat werd onderdrukt, al je angsten, gebrek aan liefde, het ontbreken van verbinding en belemmerende overtuigingen komen naar de oppervlakte. Dit zijn energieën die een lage trilling in zich hebben. Doordat deze energie naar de oppervlakte komt, kun jij je niet lekker in je vel voelen: je kunt huilerig zijn zonder dat daar een aanwijsbare oorzaak voor is, je kunt je vermoeid voelen, een leegte voelen etc. Daarnaast kun je ook fysieke klachten ervaren zoals hoofdpijn, spierpijn, rugpijn, etc. Het is niet de bedoeling dat deze symptomen worden bestreden op de oude, 3D, manier: pillen. Hiermee wordt namelijk weer weggedrukt wat zich nu juist wil laten zien en het weerhoudt je lichaam, en dus jezelf, om de overgang te kunnen maken, om meer licht toe te kunnen laten.transformatie

Ons lichaam wordt ziek wanneer het wordt verwaarloosd en wanneer wij onszelf, onze psyche, verwaarlozen.
Het gaat steeds harder roepen tot het wordt gehoord. Je lichaam is jouw voertuig en het reageert op wat je erover denkt, hoe je erover praat, hoe je het waarneemt. Het is intelligent.

Begin met het voeden van je lichaam door jezelf liefde te geven. Geef je lichaam toestemming om de lagere energie los te laten. Het zal je begrijpen en beginnen om vastgehouden pijn en belemmerende programmeringen los te laten. Dit kan een pijnlijk proces zijn voor degenen waarbij nog veel duidelijk moet worden. De beloning erna is groot,
omdat je je steeds lichter gaat voelen en dichter bij jezelf komt: je meer in je kracht komt te staan.

Wanneer je dit transformatieproces ziet als een grote schoonmaak en je angsten, pijnen en emoties onder de loup neemt, kun je deze omzetten naar inzichten, liefde, goedkeuring en zorg voor jezelf. Hiermee help je jouw lichaam om deze transformatie aan te kunnen; je helpt het om gemakkelijker te kunnen upgraden. Daarnaast help je jouw lichaam gemakkelijker door het proces heen wanneer je rust neemt als je voelt dat dit nodig is, gezonde voeding nuttigt en jezelf de liefde, toewijding en zorg geeft die jij nodig hebt. 
In de natuur vind je de rust en stilte die nodig zijn om weer in contact te komen met jezelf, zonder stoorzenders. Daar kun je makkelijker intunen op de hogere freqenties die je een 'herboren' gevoel geven en wat je vast al eerder hebt ervaren, na het maken van een boswandeling.

De hogere frequenties of licht activaties, richten zich op alles wat het lichaam nodig heeft om te kunnen upgraden: het stimuleert pijncentra, zenuwen en alles wat slapende is waardoor dit omhoog kan komen. Om alles wat je niet wilt voelen, opnieuw te voelen zodat je het kunt omzetten en het jou kan verlaten. Tegenwerking vertraagt het proces en zorgt dat je klachten langer aanhouden.
De keuze is aan jou: luister je.... of niet?