Blog1.jpg
Bedreigende, verdrietige of traumatische situaties die je hebt meegemaakt in je leven, kunnen er voor zorgen dat je -onbewust- je gevoel afsluit uit zelfbescherming. Mensen waarbij dit is gebeurd, worden ook wel 'wandelende hoofden' of 'zwevers' genoemd: alles wordt beredeneerd en geanalyseerd. Zij leven vooral vanuit hun denken. De energie zit dan ook hoog in het lichaam.                         

Wanneer er geen contact meer is tussen denken en voelen, veroorzaakt dat psychische klachten. Vanuit deze psychische klachten ontstaan weer fysieke klachten en daarmee is de cirkel rond. Om deze cirkel te kunnen doorbreken, is het belangrijk om de verbinding tussen denken en voelen te herstellen.
In mijn praktijk heb ik ervaren dat healing hierbij, in combinatie met een aantal therapeutische sessies waarbij de oorzaak wordt aangepakt, een erg goed hulpmiddel is met dito resultaten.

Herken jij je in dit verhaal?
Wordt het dan niet eens tijd om goed voor jezelf te gaan zorgen? Goed voor jezelf zorgen is houden van jezelf: het jezelf waard vinden om aan jezelf te werken en daar energie in te steken. Jij bent de kapitein op jouw eigen schip en het enige wat je hoeft te doen, is jezelf toestemming geven om jezelf terug te navigeren naar jouw unieke zelf: naar jouw gevoel, jouw ziel ♡