Blog1.jpg

Vorige week deed ik een consult met Suze* waarbij healing van het hart en overgeërfde emoties centraal stonden, en terwijl we bezig waren, bleek dat ook Suze de taak op zich had genomen om familiekarma op te lossen. 

Terwijl we aan het werk waren en allerlei emoties die belemmerden en saboteerden verwijderden die afkomstig waren van diverse familieleden, kwamen deze één voor één in de energie naar voren: de ene keer met een boodschap om vergeving en een andere keer om hun dankbaarheid te betuigen voor het opschonen, bevrijden, van de familielijnen.
Supermooi 😍

Vervolgens was het tijd voor Suze om zichzelf te vergeven en terwijl we hiermee aan het werk waren, verscheen AE Michaël achter haar linkerschouder met een zwaard van intens wit Licht. Michaël raakte eerst haar linkerschouder aan en vervolgens haar rechterschouder, en voorzag haar hiermee van nieuwe energie.
Hij overhandigde Suze het zwaard zodat zij het kon integreren en dat deed ze, in haar hart. 
Op het moment dat Suze het zwaard integreerde kwam er nog meer los wat ik kon afvoeren. 

Nadat ik hoogfrequente energie zoals onder andere basisbehoeften had geïntegreerd, konden we de sessie afsluiten, waarbij Suze zich compleet anders voelde.
Het zware drukkende gevoel waar zij al een tijd last van had was verdwenen en haar energie stroomde vloeiend. 
Dat overleden familieleden haar een hart onder de riem kwamen steken gaf een extra dimensie aan het consult.

*) Suze is een gefingeerde naam