Blog1.jpg

Ik heal graag op afstand. Hier zitten zowel voor mij als voor de cliënt vooral voordelen aan: 

de cliënt kan in zijn of haar eigen omgeving ongestoord een uur ontspannen, zodat optimaal kan worden ervaren wat er gebeurt, en er zijn geen prikkels van een andere ruimte, of van bewegingen die de ontspanning kunnen verstoren. Voor mij als behandelaar cq healer heeft het als voordeel dat ik niet gehinderd word door een fysieke tafel, waardoor ik sneller en dieper de energie kan 'induiken'. 

Afgelopen week deed ik een healing op afstand met Ellen*.

In het healingveld kwam naar voren dat er veel mocht worden losgelaten m.b.t. haar relatie. Daarnaast was acceptatie een kwestie die aandacht mocht hebben.
Ik ben begonnen met het afvoeren van veel laagfrequente energie die veroorzaakt werd door angstige gedachten.  
Hierna heb ik liefde geïntegreerd, acceptatie, aanmoediging en harmonie. De energie van Ellen voelde hierdoor al een stuk meer ontspannen. 
Ik startte de healing en er ontstond een kosmische baarmoeder in de ruimte waarin Ellen zich bevond.

Ik begon met het zielsterchakra: 

deze voelde en oogde volledig verkrampt, veroorzaakt door een groot kettingslot waarmee het flink was ingesnoerd: Ellen verbood zichzelf om zichzelf te zijn, ze hield zichzelf tegen om te groeien, om zich te laten zien zoals ze is. Daaraan ten grondslag lag angst voor afwijzing, angst niet goed genoeg te zijn, wat veroorzaakt werd door relatie perikelen waarvan de oorzaak vooral bij haar werd neergelegd. Iets wat Ellen nog aannam vanuit oude denkpatronen en programmering, ondanks dat ze voelde dat het niet correct was.

Ik heb het slot verwijderd en vervolgens een donker vlies dat oogde als folie, losser gemaakt waarna ik het kon verwijderen.
Ik heb het met een vloeibaar zilveren energie schoongemaakt, wat langzaamaan veranderde in goud. Heel mooi, want goud heeft een zeer hoge trilling.
Nadat dit klaar was kwamen er gouden sterretjes naar beneden die op en om het chakra heen kwamen: het was lichtkracht van Ellen die terugkwam. Lichtkracht die zij was kwijtgeraakt. Supermooi.

In het veld, in die kosmische baarmoeder waarin zij lag, werd vervolgens zichtbaar hoe ze in de baarmoeder van haar moeder aanwezig was: in zichzelf gekeerd, in de veronderstelling dat haar Gidsen en Engelen haar alleen hadden gelaten. Maar niets was minder waar: Ellen had zelf haar ogen gesloten voor het licht door angst en teleurstelling.
Ik vroeg aan de ziel van Ellen, in de volwassen vorm zoals ze nu is, om aanwezig te zijn en om contact te maken met die kleine Ellen, daar in die buik.
Op het moment dat ze dat deed, opende de nog ongeboren Ellen even haar oogjes en keek de volwassen Ellen aan, met ogen vol licht. 
De volwassen Ellen stelde haar gerust door te vertellen dat zij haar oudere versie was en legde uit wat haar ongeboren, innerlijk kind-, deel kon doen om haar Spirits te gaan zien. Op het moment dat de jongere Ellen dit deed, werd het licht om haar heen. Kort erna begon ze te bewegen richting geboortekanaal.

Ik instrueerde de volwassen Ellen wat ze mocht doen om zichzelf op te vangen zodra zij -opnieuw- geboren werd. Ellen ving zichzelf op en hield haar jongere zelf, haar innerlijk kinddeel, tegen haar borst. Er was onwennigheid, maar ook zóveel liefde, echt pr❤️chtig. Ze koesterde zichzelf, en als vanzelf integreerde haar jongere deel in de volwassen Ellen, waarna ik het voelde uitgroeien tot de volwassene die ze nu is, maar nu met een steviger en completer fundament. Klaar voor de volgende uitdaging, veel sterker aanwezig in haar ZIJN.

Ellen wordt dan ook uitgenodigd om dwars door haar angst heen te gaan en te voelen wat daaronder zit. Wegstoppen is geen oplossing.
Vervolgens heb ik dna bedrading vervangen: op het moment dat ik het oude verwijderde, kwam er opnieuw veel los, wat ik heb afgevoerd.
De nieuwe bedrading ondersteunt haar tijdens de volgende fase die gaat komen. Nadat ik het nieuwe dna had geactiveerd, heb ik meridianen gereinigd en energie van haar bovenbenen geklopt: een plek waar emoties zich opstapelen die niet worden verwerkt.
Ik heb vervolgens haar aarding vernieuwd zodat de energie weer goed kon doorstromen en als laatste heb ik een wit infinity-/oneindigheidsteken met drakenkoppen, een aantal keren boven haar lichaam 'getekend': het gaat Ellen de kracht geven die ze nodig heeft om door de angst heen te kunnen gaan.
Ter afsluiting heb ik haar omgeven met een paarskleurig veld, wat ook weer de vorm aannam van een baarmoeder: bescherming van het nieuwe dat zich in Ellen aan het ontwikkelen is en wat nu eerst energetisch geboren werd. De fysieke transformatie volgt en dit zal snel gaan.

Ellen mag zich ervan bewust zijn dat ze het niet alleen doet: Spirit en haar Gidsen zijn bij haar. Ik kreeg boodschappen:
"Every step on your way, we love you and hold you dearly".  Haar Gidsen willen dat ze zichzelf ziet zoals zij haar zien: als de mooie en moedige Ziel die ze is. 
"You are perfect, just the way you are". Hierbij kreeg ik een groot ❤️ te zien.

Na de sessie had ik telefonisch contact met Ellen, die alles herkende.
En terwijl we praatten werd ik getrokken naar een kaartendeck: een kaart met daarop het woord 'geboorte' viel uit de stapel, een mooie afsluiter 😍

Ook nog leuk om te vermelden: terwijl ik dit buiten, in de zon, uitwerk en het woord 'geboorte' typ, dwarrelt er een wit veertje vlak voor me neer. Hoe mooi is dat? 😇

❤️ 

De dag na de healing ontving ik nog een lief berichtje van Ellen: 

"He Els, nog super bedankt voor de mooie sessie van gisteren, het voelt heel fijn💫💕"