Blog1.jpg

Tijdens een Nei sessie met een jonge vrouw die ik Kyra zal noemen, worden diepliggende pijnen verwijderd.
Pijnen die onder andere verband houden met onveiligheid en het überhaupt op deze planeet mogen en willen zijn.

Kyra vertelt dat ze al even niet weet welke kant ze op 'moet', wat vaker gebeurt voor een ontwikkelingssprong of groeispurt.

Wanneer we halverwege de sessie zijn voel ik de energie veranderen terwijl ik tegelijkertijd een oma-figuur voor me zie: zij en haar kleindochter lijken uiterlijk als twee druppels water op elkaar, met dit verschil dat de oudere vrouw een gerijpter gezicht heeft onder een bos grijze haren.
Ze spreekt haar kleindochter met onder andere de volgende woorden hartstochtelijk toe: "Kijk eens wat je hebt gedaan en wat je allemaal hebt bereikt. Wees trots op jezelf!"

De energie van de vrouw is voelbaar als ik de boodschap doorgeef en Kyra raakt geëmotioneerd.
Ik vraag haar om haar ogen te sluiten: oma wil haar kleindochter graag een knuffel geven en om dit te kunnen ervaren is het soms nodig om visuele prikkels buiten te sluiten zodat voelen gemakkelijker wordt.
Kyra sluit haar ogen en een moment voelt zij hoe haar oma haar armen om haar heen legt.

Wat vervolgens gebeurt is zeer bijzonder: ik zie en vertel hoe de oudere vrouw haar handen boven de kruin van Kyra heft, waarna een waterval van energie vanuit haar handen naar beneden klatert met daarin witte, lichtgevende coderingen die de kruin en het systeem van Kyra binnenstromen: Lichtcodes.

Lichtcodes zijn spirituele krachten / eigenschappen die van de ene generatie op de andere kunnen worden overgedragen.

Ik vraag Kyra om te ontspannen om zo de energie te kunnen ontvangen.
Terwijl de download bezig is, maak ik de aarding van Kyra steviger zodat oude energie die door de instromende coderingen loskomt gemakkelijker door haar systeem kan worden afgevoerd. Na korte tijd stopt de download en bedanken we de oudere vrouw voor de spirituele kracht die zij aan haar kleindochter heeft doorgegeven. 

Kyra verteld dat zij haar oma niet heeft gekend omdat de vrouw op jonge leeftijd is overleden. Wat ze over haar wist, is dat het een gevoelige vrouw was die destijds op spiritueel vlak niet kon laten zien wat ze 'in huis had.'

Oma wist dat haar kleindochter op een 'dood spoor' zat en daarnaast sterk en zuiver genoeg was om met de nieuwe krachten om te kunnen gaan. 

Over toeval was hier wederom, as ever, geen sprake 💖

site oma