Er is universeel heel veel meer gaande op energetisch vlak dan de meeste mensen beseffen.

Wanneer je je bevindt in een fase van bewustwording, van ontwikkeling waarbij je frequentie steeds hoger en je helderheid steeds groter worden, kun je soms merken dat je stagneert, tegengehouden wordt: je ervaart bijvoorbeeld twijfels of angsten, hebt klachten als hoofdpijn, nekpijn, vermoeidheid of wazigheid. Het kan ook de ervaring zijn dat je 'in dezelfde lus' blijft hangen: je gaat vooruit, valt terug, gaat weer vooruit en valt weer terug. Dit wordt vaak veroorzaakt door energetische implantaten in je energielichaam. 

Ontdekking

Ik had me nog niet echt in deze materie verdiept, tot een aantal jaar geleden. Uit het niets verscheen een beeld voor mijn geestesoog van een chip die zich in mijn nek bevond.
Verontwaardigd en nieuwsgierig verwijderde ik het en ik ging vervolgens op onderzoek uit. Ik kwam meerdere energetische implantaten op het spoor, en niet alleen bij mijzelf, die in verschillende andere levens en in mijn huidige leven, waren ingeplant. Meer hierover kun je lezen in mijn blog: 
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2173720856006923&id=737963692915987

Waarom merken we niet eerder in ons leven dat we implantaten hebben?

Je merkt vaak pas dat je energetische implantaten hebt wanneer je een bepaald niveau van bewustzijn en sensitiviteit bereikt. Ze bevinden zich vaak al jaren, vaak al vele levens, in je systeem en dus weet je niet beter.  Pas wanneer je zoveel persoonlijke rommel van diverse levens hebt opgeruimd en zoveel hebt geheeld dat je zeer helder kunt voelen wat er in je energielichaam gebeurt,  kun je ze ontdekken.

Toename van bewustzijn

We merken dat we energetische implantaten hebben, wanneer we ons, naast het hebben van een bepaalde bewustzijns- en sensitiviteitsgraad, met ons bewustzijn buiten de 'gebaande paden' gaan begeven. Dus wanneer we ons potentieel zodanig gaan vergroten, dat het tegen de bedoeling van de makers van deze implantaten ingaat. Ze zijn immers meestal bedoeld om ons klein en afhankelijk te houden en de makers te voeden met onze energie.
Zodra we aanzienlijk meer in onze kracht komen en in onze waarheid gaan staan en de werkelijkheid zuiverder gaan zien, zullen de stoorzenders meer gaan ‘’storen’’ om ons terug te krijgen in het gareel: in de vorm van pijn, angst, twijfels, negatieve gedachten, enz.

Buitenaards

Zoals overal in het Universum, geldt ook voor buitenaardse beschavingen dat er licht en donker heerst:
er zijn buitenaardse beschavingen die ons en onze planeet verder willen helpen bij onze ontwikkeling, maar er zijn er ook die dit willen tegenhouden. 
Veel van de energetische implantaten die ik bij mezelf en diverse cliënten heb gevonden, waren van buitenaardse oorsprong. Dit implanteren werd gedaan door instanties van buitenaardse oorsprong die de mensheid wilden koloniseren en gebruiken voor hun eigen doeleinden, of 'slechts' wilden storen in haar groei en ontwikkeling. Sommigen waren geïmplanteerd in levens die in andere dimensies of werelden zijn geleefd. Anderen waren in het huidige of vorige leven(s) op aarde geïmplanteerd. 

Meereizend

Energetische implantaten kunnen dus, net als overtuigingen en emoties, meereizen door levens heen. Deze implantaten openbaren zich pas op het moment dat wij te krachtig en bewust worden. 

Praktijk voorbeelden

Een van mijn cliënten had al jaren last van neerslachtigheid en het gevoel maar niet vooruit te komen. Daarbij ervaarde zij dat ze werd teruggetrokken, elke keer wanneer ze zich wat beter ging voelen. Daarnaast had ze last van twijfel, angsten en negatieve gedachten als ‘’wie denk jij wel niet dat je bent?’’, en "dat lukt je toch niet", waardoor zij zich klein, minderwaardig en wanhopig bleef voelen. Ze kreeg steeds sterker het gevoel te worden gemanipuleerd en had onverklaarbare fysieke klachten.

Bij nader onderzoek bleek zij implantaten in zich te dragen, op cruciale plekken in het lichaam. 
Na verwijdering is zij van het gevoel van manipulatie af, haar energie en blijheid zijn terug en er is vooruitgang in haar ontwikkeling. 

Bij een andere cliënt heb ik een energetische kap verwijderd: deze zag eruit als een dunne, ultra platte, metalen helm die precies de vorm van zijn schedel volgde. Deze kap was zoveel levens eerder aangebracht en was bedoeld om hem energetisch uit te buiten en klein en onbewust te houden. Middels deze energetische kap kon een parasitair wezen zich voeden. Na verwijdering van de bewuste kap heeft de cliënt een sprong in zijn ontwikkeling en bewustzijn gemaakt.

Onbewust

De enige manier waarop implantaten, chips of energetische kappen konden worden geplaatst, was door de persoon te opereren in zijn slaap omdat hij op dat moment onbewust was. Dit is de minst tijdrovende en gemakkelijkste manier voor een groep kwaadwillenden die een groep, een volk of een planeet willen onderwerpen. 

Contact

Wanneer je het gevoel hebt dat je vastzit, dat je wordt tegengehouden of steeds in hetzelfde patroon terugvalt, of  dat elke stap die je maakt in je groei wordt gesaboteerd, dan is de kans groot dat de blokkade anders is dan "normaal" en veroorzaakt wordt door implantaten die geprogrammeerd zijn om jou op de plek te houden waar je bent. Tijdens een healing verwijder ik deze microchips en meer aanverwante zaken die ik tegenkom.
Twijfel je, neem dan contact op voor een snelle bodyscan.

Een healingsessie op afstand werkt even effectief als een sessie in de praktijk:
energie is namelijk niet gebonden aan tijd of grenzen.