Ik werk met behulp van diverse vormen van healing zoals Reconnective Healing en Trance Healing, waarbij ik gebruik maak van o.a. edelstenen. Tijdens een healing word ik geholpen door mijn gidsen, Engelen, Aartsengelen en Serafijnen. Hierdoor is de energetische trilling die ik doorgeef bijzonder hoog, waardoor één behandeling levensveranderend kan zijn: klachten kunnen energetisch snel worden getransformeerd. Healing bevordert bovendien het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

Rondom healing 'hangt' voor veel mensen nog een geheimzinnige waas. Dat is begrijpelijk: het is immers niet tastbaar en bovendien zijn er veel mensen die nog niet bekend zijn met de spirituele wereld om ons heen. Wanneer iets onbekend is, is een eerste contact vaak spannend. Ik kan je vertellen dat de spirituele wereld zeer liefdevol is.

Heb je het gevoel dat je vast zit of heb je het gevoel dat je wordt tegengehouden? Dan kan healing zeer helpend zijn om hier verandering in te brengen: tijdens een healing krijg ik de tools vanuit de energie aangereikt om jou verder te helpen.

Herken je één of meer van de volgende klachten:
- innerlijke onrust, stress, piekeren,
- burn-out,
- ademhalingsklachten,
- ontevredenheid,
- slechte doorbloeding van de benen en armen,
- pijn door (verwijderen van) spataderen,
- zwaarmoedigheid, piekeren, slechte spijsvertering,
- gebrek aan energie, moeite met veranderingen,
- slaapproblemen, concentratieproblemen,
- sportklachten,
- en/of chronische pijn,
dan is het zeker de moeite waard een afspraak te maken.

Na een operatie is healing de behandeling bij uitstek om het genezingsproces te bevorderen en pijn te bestrijden. Een healingsessie op afstand werkt even effectief als een sessie in de praktijk.