- Engelen verbindingsdag
- Comprehensive Healing 2 dagen  
 * NIEUW! M.I.V. JANUARI 2020 OOK IN NOORDWIJKERHOUT! *
- Werkverslag Comprehensive Healing
- Mediamieke & Spirituele Ontwikkeling 1 dag

*ENGELEN VERBINDINGSDAG
Op deze mooie Engelenverbindingsdag ga je de verbinding ervaren met de Engelen.
We beginnen de dag met een ontspannende, liefdevolle geleide meditatie waarbij je hart wordt aangeraakt door de zuivere, liefdevolle energie van jouw Beschermengel.

Na de lunch gaan we in deze mooie energie verder en ontvang je inzichten en boodschappen door middel van Engelenconsulten. Deze inzichten en boodschappen geven jou inspiratie en ondersteuning op je spirituele pad.

Datum: wordt nog bepaald
Tijd: 11:00-16:00 uur
Locatie: Praktijk LevensKracht 
Kosten: € 60,00 per persoon inclusief koffie, thee en wat lekkers, exclusief lunch.
Aanmelden of informatie aanvragen over het lesprogramma kan door het contactformulier in te vullen en te verzenden.

*MEDIAMIEKE & SPIRITUELE ONTWIKKELING - 1 DAG
Tijdens deze dag maak je kennis met zowel de spirituele wereld als het mediumschap: 
als jij je afvraagt of dit iets voor jou kan zijn, dan is dit een leuke start!
Besluit je hierna om deel te nemen aan de 3 daagse opleiding, dan ontvang je 25 euro korting.

Duur van de cursus: 1 dag
Tijd: 10.00 uur - 17.00 uur
Voor de tarieven, klik hier. Inclusief koffie, thee, versnaperingen, leermiddelen, certificaat en BTW.
Aanmelden of informatie aanvragen over het lesprogramma kan door het contactformulier in te vullen en te verzenden.

* COMPREHENSIVE HEALING - 2 DGN
Tijdens deze dag maak je kennis met  een vorm van healing die ALLE healingvarianten omvat die reeds worden uitgeoefend: je gaat werken met universele energie, wat wil zeggen dat je gebruik maakt van een energetisch netwerk dat een 'breedband' bereik heeft. Het is een erg mooie vorm van healen: met behulp van deze vorm van healen lukt het jou om met één of twee behandelingen verbluffende resultaten te behalen, waardoor je iemand direct verder helpt op zijn of haar pad. 

Duur van de cursus: 2 dagen
Locatie Noordwijkerhout: een weekend
Tijd: 10.00 uur - 17.00 uur
Voor de tarieven, klik hier. Inclusief koffie, thee, versnaperingen, leermiddelen, certificaat en BTW. 
Aanmelden of informatie aanvragen over het lesprogramma kan via het contactformulier.

Wanneer je werkt met Comprehensive Healing, werk je, zoals eerder gezegd, met een uitzonderlijk hoge trilling wat het mogelijk maakt om op meerdere niveaus tegelijk te healen. Dit betekent automatisch dat zich tijdens een healing veel kan ontvouwen. Niet alleen voor jou, maar ook voor de persoon aan wie jij de healing geeft.
Ik werk inmiddels 9 jaar met deze vorm van healing en ik ontwikkel me hierin nog steeds, puur door TE DOEN, dus door ermee te werken. 

Hieronder tref je één van mijn werkverslagen aan, waarmee je een kijkje in de keuken krijgt.
Voor meer werkverslagen, kom je middels de volgende linken uit op mijn facebook tijdlijn:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2406158612763145&id=737963692915987
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2368016783243995&id=737963692915987

Werkverslag Comprehensive Healing
    

INWIJDING

Gisteren heb ik een healing op afstand gegeven waarbij de cliënt, ik zal haar Lise noemen, spontaan een inwijding ontving: het was een indrukwekkende en emotionele gebeurtenis.

Ik startte de healing door middel van het creëren van een energetische piramide om Lise heen. Via de opening bovenin de piramide stroomde de ruimte om haar heen direct vol met Lichtwezens, overleden dierbaren ...en heeeeel veel onvoorwaardelijke liefde waarmee zacht goudgeel en rose licht de ruimte vulde.
En terwijl ik dit schrijf, krijg ik opnieuw kippenvel en voel ik weer de emotie: de energie was krachtig en tegelijkertijd mega zacht en liefdevol.

Ik hief mijn armen en handen omhoog waarna er een sterk voelbare energie naar beneden stroomde. In deze energie vormde zich een gouden kroon van Licht, die vervolgens veranderde in een faraokroon (foto).
Ik bracht het voorzichtig naar beneden en begeleide het naar het hoofd van Lise.

Op het moment dat ik de faraokroon op haar hoofd plaatste, kwam er automatisch tekst uit mijn mond. Ik heb het niet opgeschreven omdat ik dan uit mijn concentratie zou kunnen raken, maar het was prachtig. De strekking was dat 'ze' (de lichtwezens die Lise begeleiden) haar Welkom heetten in haar nieuwe Zijn. Ze vertelden dat zij zeer trots op haar zijn; trots op de groei en transformatie die ze heeft doorgemaakt en dat het nu tijd was voor de volgende stap: vandaar de inwijding.

Tegelijkertijd met de inwijding van Lise kwam er ook door mij een krachtige energie, die via mijn kruin en door mijn lichaam de grond inging, waarna ik telepathisch werd geprezen voor mijn doorzettingsvermogen en moed.
En terwijl ik hierbij terugdacht aan de 'testcases' die ikzelf in de voorgaande weken had gehad en waarin ik uiteindelijk een lastige, maar voor mij juiste keuze heb moeten maken, was ik mij zeer bewust van die liefdevolle, krachtige energie en dit bracht opnieuw tranen naar de oppervlakte.

Nadat de inwijding was voltrokken, concentreerde ik mij op het Zielssterchakra. Hier zat een geboortevlies omheen wat beknellend was geworden, waardoor het niet kon expanseren.
ik heb het heel voorzichtig losgemaakt en verwijderd. Mijn Gids liet er een zilverkleurige vloeistof overheen stromen, waarna het volledig schoon en glanzend tevoorschijn kwam. Vervolgens nam het in omvang en volume toe, zodat het past bij Lise haar nieuwe Zijn. Heel bijzonder want dat heb ik nog niet eerder zo meegemaakt.

Vervolgens heb ik de verbinding tussen het Zielssterchakra en de kruin gereinigd en via de kruin de ''bedrading' van Lise bekeken. Wat supermooi was, was dat Sterrenbewustzijn in haar zichtbaar aanwezig is.
Ik hoefde hier slechts een code te vervangen door helende energie.

Vervolgens ging ik naar het 3e oog:
hier heb ik een miniatuur chip verwijderd en tevens energie met een zeer lage trilling, wat voornamelijk voelde als angst. De energie zag er donker uit en liep door tot in Lise haar nek. Na verwijdering heb ik het opgevuld met energie en terwijl ik daarmee bezig was, voelde en zag ik het lichter worden.

Het keelchakra:
hier heb ik een chip verwijderd die behoorlijk verweven was in haar lichaam waardoor het lastiger te verwijderen was. Ik kreeg hulp en na verwijdering voelde het veel lichter en stroomde de energie weer door.

Het hart:
hier heb ik ruimte gecreëerd zodat het meer lucht kreeg waarna ik het rondom heb gereinigd. Dankzij de extra ruimte had het hart de mogelijkheid in volume toe te nemen en dat gebeurde dan ook.

De zonnevlecht:
ik mocht de zonnevlecht openen en nadat het schoongemaakt was, stuitte ik op een transparante glazen bol met daarin een heel kleine uitgave van Lise.
Ik besloot haar Ziel erbij te roepen om de bol op te pakken. Zij wist direct te vertellen dat die transparante bol haar beschermer was geweest, al vanaf heel jonge leeftijd, en dat het haar hielp om mensen op veilige afstand te houden.

De bol mocht nu weg en nadat Lise liefde vanuit haar hart in de bol had laten vloeien, loste het op waarna zij haar innerlijke kind in haar handen hield. Het riep bij mij emotie op toen ik dat kindje zo klein en kwetsbaar in haar handen zag staan.
Ik vertelde Lise dat zij het in haar hart mocht sluiten om erna de verbinding tussen hen te reinigen. En terwijl ze dat deed, voelde ik hen samen versmelten.
Vervolgens heb ik de zonnevlecht opgevuld met Lichtenergie.

Toen door naar de buik, deze zat vol water (emotie). In eerste instantie helder water. Helder water wil zeggen dat Lise weet waar deze emoties betrekking op hebben. Ik heb haar buik 'geopend' en het water als het ware laten wegstromen: dat voelde veel lichter!
Ik wilde het net gaan afronden, toen ik ineens een dubbele houten bodem zag.
Ik haalde opnieuw Lise haar Ziel erbij en vroeg haar om het luik wat zichtbaar was te openen. Nadat zij dit had geopend, stuitten we op een ruwe, donkere zee waarin zij een deel van zichzelf zag dat angstvallig boven water probeerde te blijven.

Donker, ruw kolkend water staat voor sterke emoties die nog niet helder, dus inzichtelijk zijn. Dat deze zich onder de dubbele bodem bevonden, zegt mij dat het weggedrukte emoties zijn.

Ik vroeg Lise om een touw uit te werpen, zodat zij het deel van haarzelf uit dat ruwe water omhoog kon hijsen.
Dat deed ze en eenmaal in veiligheid gebracht, stond ze oog in oog met een weggedrukt deel van zichzelf wat ze nog niet onder ogen heeft willen komen. Ik vroeg Lise om opnieuw liefde te sturen en de verbinding tussen hen op te schonen. Hierna kon ze dit deel toelaten en omarmen.

Met het ruwe, donkere water mocht ik nu verder niets doen: er werd me gezegd dat het aan Lise is om hiermee verder te gaan.
Ik heb haar buik opgevuld met Licht, wat ongetwijfeld invloed gaat hebben op heling en verwerking, omdat het als een katalysator werkt bij het transformatieproces.

Het basischakra:
hier heb ik een aantal coderingen gewijzigd en gereinigd.

Bij de knieën heb ik de hartsverbindingen opgeschoond waarna ik naar de onderbenen en enkels ging.
Rond Lise haar rechterenkel was duidelijk een enkelband van zwaar metaal voelbaar. Desondanks liet deze zich gemakkelijk verwijderen waarna de energie kon doorstromen.
Vervolgens heb ik de voetchakra's verder geopend zodat Lise een betere verbinding heeft met de Aarde.
Het Aardesterchakra heb ik gereinigd waarna ik haar opnieuw hiermee heb verbonden, en ter afsluiting heb ik Zielenrust en bescherming om haar heen gebracht.

De feedback die ik van Lise ontving:

'Wauw Els wat gaaf!!! Ik word er helemaal blij van!
Ik zag weer wat en daar werd ik blij van. Ik ben tussendoor echt even weg geweest en zag heel veel flitsen van vorige levens. Ik ben inderdaad helemaal klaar voor de nieuwe fase. Benieuwd wat er in mijn buik nog nodig is, want dat voel ik inderdaad al een tijdje. Ik zag een kindje voorbij komen die héél veel op mijn zoontje lijkt. Maar aangezien hij ook weer op mij lijkt kan ik het best zelf zijn geweest. Klein, baby.

Mijn hele lijf was loodzwaar toen je begon, ik voelde mijn benen en voeten gronden. Hoe verder in de tijd hoe beweeglijker ik kon zijn. Uiteindelijk ben ik mee gaan doen op de plaatsen waar je was. Ben op een gegeven moment ook dubbel geklapt om iets los te kunnen laten. Mijn hoofd voelt heel vrij en open nu. En oh ja, mijn keel voelde ik ook sterk. Zit nu ook nog te boeren.
Wauw zeg. Ik ga het zo nog een paar keer terug lezen. Echt te gek!!!! ❤
SUPER DANKJEWEL'

De dag erna ontving ik nog een berichtje:

'Hee Els! Het kwam los gisterenavond. Ik heb het nèt gered tot het einde en daarna heb ik, zonder overdrijven, minutenlang moeten plassen. Elke keer als ik dacht dat ik klaar was kwam er weer een golf 🤣. Ik ging terug naar vorige levens en kwam in heel veel misbruik uit, letterlijk en figuurlijk, zag mezelf ook als prostituée die onder druk aan mannen werd weggegeven.

Ik maak in dit leven situaties mee met mannen die me eraan hebben herinnerd en nu valt dat op zijn plek. Daarvoor ben ik die mannen dankbaar.
Ik kom echt in mijn volledige kracht te staan nu ik weet wat ik te geven heb en waar de grens ligt. Ik word steeds onafhankelijker en dat voelt zo sterk.
Het voelt alsof ik 5 kilo lichter ben en mijn buik is ook een stuk rustiger en platter.
Mega dankjewel 💋'