NIEUWETIJDS MEDIUMSCHAP & SPIRITUELE- / INTUÏTIEVE ONTWIKKELING - locatie Haaren (NB)

Deze eerste module is een 3-daagse opleiding en vormt een solide basis voor je verdere ontwikkeling.

Er komt een moment in je leven waarop jij je afvraagt wat er met je gebeurt wanneer je dood bent. Na de dood leeft je geest voort in een -voor ongetrainde mensen- niet fysieke wereld. Ondanks dat deze wereld voor velen niet zichtbaar is, bestaat deze wel degelijk. Door middel van communicatie tussen onze fysieke wereld en de spirituele of energetische wereld, kan deze wereld worden aangetoond.
Deze opleiding beslaat de basis van het moderne Nieuwetijds Mediumschap.

Waarom Nieuwetijds Mediumschap?
Mediumschap is een gave die iedereen bezit en die in meer of mindere mate je leven lang al aanwezig is maar waarvan velen, door kwetsuren in opvoeding en door de maatschappij, de toegang hebben gesloten.
Het enige dat je nodig hebt om de deuren opnieuw te openen zijn handvaten, dus de tools, om het uit te kunnen oefenen. Doordat je hier drie dagen intensief mee bezig bent, ontwikkel je niet alleen jezelf maar krijg je het vertrouwen om ermee te gaan werken.
In deze opleiding leer je om contact te maken met de energie, met Spirit, en om boodschappen op een juiste manier te ontvangen, te vertalen en over te brengen.

Doordat niet alleen de energetische trilling van de aarde maar ook van onszelf verhoogt, komen er oude pijnstukken (gevoelens en emoties) naar boven. Deze worden als het ware losgetrild uit ons systeem zodat we ons bewust worden. We willen  graag begrijpen wat deze emoties en gevoelens ons willen zeggen, om meer inzicht te krijgen en om los te kunnen laten. Door mediumschap te beoefenen, door je intuïtief te ontwikkelen, kom je dichter bij jezelf.
Je (h)erkent jouw gevoel en leert op jezelf te vertrouwen.

Wat leer je in Nieuwetijds Mediumschap & Spirituele- / Intuïtieve Ontwikkeling:
  • Je leert werken vanuit en met de energie, met ‘spirit’. Je leert wat spirit in feite is en wat de invloed van verschillende energieën zijn op ons functioneren.
  • Je leert wat een aura is, hoe je jezelf kunt gronden en afsluiten en energetische koorden kunt herkennen en verbreken.
  • Je leert de betekenis en werking van de hoofdchakra's, welke invloed deze hebben op ons systeem en daarmee op ons functioneren.
  • Je leert de chakra's 'lezen' en balanceren.
  • Je leert zowel fysieke als energetische blokkades en trauma's herkennen en omzetten: transformeren.
  • Je leert een ruimte, jezelf en een ander zuiveren van 'negatieve' energieën en entiteiten. Omdat tijd en afstand in energie niet bestaan, kunnen zuiveringen op afstand plaatsvinden en ook dit ga je leren. Je leert entiteiten verder te begeleiden, naar het licht te brengen.
  • Je leert werken met je innerlijk kind, vorige levens en vorige zelven.
  • Je leert d.m.v.  trance staat te verkeren tussen twee werelden.
  • Je leert de ethiek van mediumschap, ofwel: de do's and dont's.
Duur van de opleiding: 3 dagen
Data en Locaties:
25 januari, 22 februari, 21 maart bij Lady Lavendel in Noordwijk
08 februari, 7 maart, 11 maart bij Het Bergkristal in Haaren
Tijd: 11.00 uur - circa 16.30 uur
Investering: 350 euro inclusief 21% BTW, koffie, thee, water, versnaperingen
                      & een certificaat. Je dient zelf een lunch mee te nemen.

locatie Noordwijk (ZH):                                                                                    
ladylavendel            

locatie Haaren (NB):
bergkristal