Wil je leren healen waarbij je gebruik maakt van Universele Energie?
Grijp dan nu je kans:

Op zondag 7 juli a.s. vindt een nieuwe 2 daagse cursus Healing plaats.

Deze vorm van healing omvat alle varianten van healing die reeds worden uitgeoefend:
je werkt met Universele Energie, wat wil zeggen dat je gebruik maakt van zeer hoge unieke trillingsfrequenties met een "breedband" bereik, die direct zowel jouw trillingsfrequentie verhoogt als die van de ander.

Dit is de reden dat het jou met behulp van deze vorm van healen lukt om met één of twee behandelingen 'dramatische' resultaten te behalen, waardoor je iemand direct verder helpt op zijn of haar pad. Bovendien maakt deze vorm van healen het jou heel gemakkelijk om jezelf een healing te geven.

De healing vindt plaats op zowel mentaal, emotioneel en fysiek niveau. De uniek hoge healingsfrequenties bevatten Licht, Energie en Informatie en brengen alles wat niet in balans is in de natuurlijke staat van zijn, dankzij de oneindige intelligentie van het Universum en het onderbewuste van de persoon die jij een healing geeft.

Wanneer jij jezelf een healing geeft, word je opnieuw verbonden met de frequenties die voor jouw healing nodig zijn en ditzelfde gebeurt wanneer je een healing geeft aan een ander: je heelt dus zowel de ander als jezelf.
Jij wordt de verbindende schakel tussen het Universum en de fysieke wereld.

Voor testimonials kijk op
www.praktijk-levenskracht.nl en diverse posts op

https://www.facebook.com/praktijklevenskracht.nl/


Data: zondag 7 juli en zaterdag 20 juli
Tijd: 10.00 uur - 17.00 uur
Prijs: € 200,00 dit is inclusief koffie, thee, iets lekkers en een certificaat

Heb je interesse, wil je meer weten of je opgeven?
Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.