Tijdens een transformerende avond of spirituele avond ga je kennismaken met de werking van jouw innerlijke zintuigen: je gaat ervaren hoe het is om helder te zien, te voelen, te horen, etc. en tevens leer je contact leggen met je kosmische begeleiders.
 
Elke avond start met een geleide meditatie/visualisatie waarbij je een unieke ervaring krijgt en waarbij jouw energetische trillingsfrequentie wordt verhoogd, zodat je kunt ervaren hoe fijn jij je voelt wanneer je oude pijn en trauma ut je systeem hebt verwijderd. Iedere avond heeft een andere visualisatie. Wanneer er een wachtlijst is om deel te nemen, worden onderwerpen herhaald zoals het geval was bij het Web van Licht.
Op deze manier kunnen meer mensen de specifieke energie ervaren en bovendien intensiveert het die bewuste energie, wat zowel jou als de aarde en het collectief ten goede komt.

Na de visualisatie volgen korte consulten en we sluiten af met een groepshealing waarbij spanning, stress en andere belemmeringen worden afgevoerd, zodat je letterlijk en figuurlijk verlicht weer naar huis gaat.

We werken met een kleine groep. Dit biedt veiligheid en voor jou de mogelijkheid om te ontvangen wat nodig is.

Wil je erbij zijn, meld je dan op tijd aan.
Tijd: 19.30 - 22.00 uur, inloop vanaf 19.10 uur
Vergoeding: 20 euro, incl. koffie, thee en versnapering

De planning van de avonden:

Best
Donderdag 20 juni

Noordwijkerhout
Volgend z.s.m.