HEALING & NIEUWETIJDS MEDIUMSCHAP  – 5 dagen

Ben je ingewijd in reiki of een andere vorm van healing en voelt het als dat het niet meer met je resoneert? Of wil je voor het eerst leren healen op een multidimensionale manier en vanuit je Ziel? Lees dan even verder.

In deze module leer je healen op een manier die ik zelf heb ontwikkeld in de afgelopen 10 jaar. Je leert werken met een uniek hoge frequentie die volledig afgestemd is en blijft op de energie die jij kunt doorgeven: healen zonder handoplegging en zonder lastige symbolen.

Healen in verschillende dimensies waardoor je ook belemmeringen uit andere levens kunt opruimen. Een manier van healen waarbij je jezelf niet vastzet in een tijdslot, zonder handposities en met energie die razendsnel en diepgaand werkt op verschillende niveaus tegelijk. Je werkt namelijk zowel op mentaal en fysiek, als spiritueel en emotioneel niveau. Tijdens het healen ontwikkel je een eigen feedback systeem waardoor je weet wat er speelt bij de client en daarnaar kunt handelen. Doordat de hoge frequentie door jou heenwerkt, worden tijdens de healing ook in jezelf belemmeringen aangeraakt en opgelost. Je heelt dus niet alleen de ander, maar ook jezelf.

dna website

Deze module wordt gecombineerd met Nieuwetijds Mediumschap: 

Je krijgt tools aangereikt om met symbolieken om te gaan die je tijdens de healing kunnen worden aangereikt vanuit de energie. Je leert onder andere wat Zielsdelen zijn, Vorige Zelven, Innerlijke kinddelen. Je leert contact leggen met dat wat de energie je aanreikt en hoe je hiermee omgaat. Je leert hoe je jezelf kunt reinigen en hoe je ruimtes energetisch schoonmaakt, ook op afstand.

Wanneer dit je aanspreekt dan is healen vanuit je Ziel echt iets voor jou! Het resoneert immers niet voor niets.

Wil je (een van) mijn healingverslagen lezen, kijk dan op de facebook tijdlijn: levenskracht.nl">www.facebook.com/praktijklevenskracht.nl

Duur van de opleiding: 5 dagen
Data en Locatie:
30/9, 14/10, 11/11, 25/11 en 9/12 bij Zuiderlicht in Breda
Tijd: 10.30 uur - circa 16.30 uur
Investering: 575 euro inclusief 21% BTW, lesmateriaal, koffie, thee, water, versnaperingen & een certificaat. Je dient zelf een lunch mee te nemen.
Betaling: in termijnen is mogelijk, vraag naar de mogelijkheden.

Voor meer informatie of opgave stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Locatie Breda (NB):
Zuiderlicht